About me

PAST

Al van mijn 12 jaar loop ik met een camera rond, nog in de tijd van filmrolletjes en negatieven. Toen waren de thema's meer landschappen en dieren. Na enkele jaren verschenen meer personen voor de lens. Kids, dames, heren en koppels.


Door de jaren namen de aantallen van de laatste 2 af en kwam ik meer en meer in contact met dames, misschien omdat niet iedere man graag op foto staat, laat staan poseren voor een schoon fotoke. Ook is het zo als  (spijtig genoeg) koppels uit elkaar gaan ze niet graag de foto's van samen nog online zien staan en ik mij ook deels daardoor op de andere doelgroepen richt.


Het begon ooit als een doodgewone hobby en voor mijn shoots heb ik nog nooit geen geld gevraagd.  En dit wil ik graag zo houden. Fotografie gaat  er voor mij om, om wat mensen mooi vinden op beeld vast te leggen en dit  zonder enige verplichting, omdat ik dit graag doe en voor het plezier en geluk van de andere.

About Me 002

FUTURE

De toekomst... Kan je moeilijk voorspellen wat er nog allemaal op mij afkomt maar waar ik mij vooral op wil richten word in de herfst en wintermaanden meer en meer dans. Dit dan ook nog meer naar wedstrijden, workshops en shoots die meer dansgetint zijn. Wintershoots zijn nog altijd welkom met een leuk voorstel.

Zomer maanden worden shoots dichtbij en rond de kust.


Wanneer jullie zelf voorstellen of een evenement (zeker rond dans) hebben stuur het gerust eens door en kunnen we het misschien verder uitwerken. Niet alleen dans ook andere shoots doe ik nog met plezier.


Check zeker mijn andere pagina's van deze site en bij interesse zou ik zeggen... Tot voor de lens ergens in the future!

About Me 001

PRESENT

Zelf ben ik (nog) niet in het bezit van een studio, dus ook door deze aangewezen om meer foto's op locatie's te maken. Dit is meestal buiten maar kan ook bij mensen thuis zijn of op locatie's die ze zelf voorstellen. Afstand speelt niet echt een rol, als ik een voorstel leuk vind en past in de mogelijkheden dan doe ik het gewoon.


Shoot doe ik van de franse kust tot diep in de ardennen, zelfs al tot in Spanje vertoefd voor shoots. Ook de thema's lopen uitéén maar in de zomer gaat mijn voorkeur wel naar de kust of iets met water bv zwembad of rivieren...


Leeftijden spelen geen rol voor de shoots al worden de thema's wel aangepast naar de leeftijd! Ook bij minderjarige moet ik altijd persoonlijk de toestemming hebben van de ouders (En dit op mijn formulieren).

Dus een voorstel of een leuk idee in gedachten... Laat maar weten!

About Me 003