Keuze Shoots

Zon, Zee, Strand en Water


Summertime!

Heb ik geluk dat ik in West-Vlaanderen woon... Strand is nooit zover weg... Daarom vertoef ik graag op warmere dagen aan onze Belgische Kust!

Dit zet ik als eerst in overzicht van welke shoots ik zo allemaal doe, ook omdat ik toch hiermee al jaren bezig ben. Ook wil ik dit in de zomer een hoofdzaak van blijven maken maar ook andere shoots zijn zeker nog welkom al neem ik "Zon, zee en strandshoots" voor als het mooi weer is omdat we ook het weer in Belgie niet kunnen kiezen. Voorstellen in dit thema worden zoals bij alle shoots eerst uitgewerkt en afspraken worden gemaakt in orde van kledij en van tijdsduur van de shoot alsook de plaats. Bij interesse laat gerust iets weten, dan worden uw gegevens in een lijst gezet voor shoots "Strand en water". Bij vooruitzichten van mooi weer word je dan gecontacteerd om een datum vast te leggen! 


Dansers - Work out - AcrobaticsMijn passie voor dans (ook door de dochter) blijft bestaan en ook sommige shoots werk ik graag uit met dit thema. Voorstellen zijn altijd welkom. Wat ook kan is bij bv fashionshoots er een deel dans in voorkomt zodat je over een verschillende delen foto's beschikt.

Niet alleen met dansers werk ik graag maar ook shoots naar Workout of Acrobatics zijn zeker welkom om iets in deze thema's uit te werken. Ben je zelf danser of Turn je in een club en wil je graag een shoot in dit thema of op wedstrijden present... Laat maar weten!

Wat ik wel doe is naargelang van de thema's die mensen mij voorstellen probeer ik die te plaatsen wanneer het voor mij het best past... Bij warmer weer gaat een strand wel voor op een fashionshoot of een shoot binnen op locatie.     Zelf voorstellen of voorbeelden van shoots da je eens wil doen of proberen  stuur mij gerust  info via privebericht.

Fashion - Portret - Lingerie...Ik plaats niet zo graag mijn shoots in vakjes daarmee wil ik over de volgend thema's samen zetten. Iemand die een shoot wil doen stuurt voorbeelden met wat ze juist willen en ik probeer mijn shoots daarop af te stellen. Dit kan vanalles zijn maar ik heb wel één regel die voor mij belangerijk is, "Niets moet, een shoot moet naar eigen keuze en smaak zijn zonder verplichtingen".

Kijk onder Portfolio - DITS -  als je meer voorbeelden wil zien van deze fantastische shoots. Zelf ook danser? Of een Gymnaste? Aarzel niet als je ook zo'n foto's wilt mij te contacteren via het Contactformulier. Zelf voor de reeks van DITS zoek ik altijd nieuwe dansers in dit in ALLE stijlen... Disco, Hiphop, Modern, Jazz... Iedereen welkom!   Gym en AcroGym ook in alle vormen!

DITS - Dancers into the SpotlightsMijn hart verloren in het beeld brengen van dansers en Gymnastes.     Stuk voor stuk mensen met een passie die hun leven aanpassen aan één van de mooiste sporten die er zijn. Dansen is meer dan gewoon maar een hobby, het is voor sommige een levensstijl.  Gym en Acrogym is  net            hetzelfde. Die passie probeer ik met DITS (Dancers and Gymnast into The Spotlights) op beeld vast te leggen.