Kledij

Kledij keuze - Wat moet ik aandoen op een shoot...l


Aan de hand van een aantal vragen die ik van jullie kreeg probeer ik een overzicht te geven van kledijkeuze's


Wat moet ik aandoen:

Kledij is meestal iets die bepaald wordt wanneer ik weet welke stijl van foto's het zal worden. Voorzie wel kledij waar je je goed in voelt!

Vergeet niet "Niets moet!" maar... ik ben wel van mening als je iets aandoet voor een shoot moet het plaatje wel enigsins kloppen...

bv Lingerie in het park... daar heb ik een probleem mee... dat klopt nie... ik maak geen foto's om maar fotos te maken.


Je doet dus iets aan waar je je goed bij voelt. Alleen stuur ik hier en daar wat bij als het bv om kleuren gaat als ik weet welke locatie we kunnen gebruiken voor de shoot... een donkere achtergrond is niet echt geschikt met nen zwarte trui... Eigenlijk is het heel eenvoudig, kijk eens in je kleerkast en wat je mooi vind, trek je aan voor je shoot. Nu het mag ook altijd wat specialer zijn, het zijn toch foto's da je gaat maken en iedereen wil toch dat ze een beetje opvallen tussen derest.


Ja, ik heb wel kledij maar niets speciaals, wat nu?

Wel hiervoor heb ik dan misschien een oplossing. Ik investeerd in een heel aantal items die mensen gerust mogen aandoen voor een shoot als ze die leuk vinden. Dit is wel niet verplicht, maar is een optie die je niet mag vergeten. Omdat ik toch al ondervonden heb wanneer ze na twijfelen het toch proberen om iets aan te doen, het resultaat toch mooi vinden. Ook niet iedereen heeft kleedjes maar sommige proberen iets uit mijn collectie en blijkt dat ze dan toch stralen op foto!


En waar kan ik dat dan zien wat jij hebt?

Wel hieronder ga je een overzicht zien met wat ik zoal heb van kleren. Dit gaat van topjes naar rokjes, shots, kleedjes bikini en wat specialere stukken... Let wel, niet alle kledij staat hierin, ik het nog meerdere stukken of hele recente kledij die ik nog niet opgeladen heb maar die breng ik dan mee als ik het idee heb dat ze u wel gaan passen. Regelmatig probeer ik de pagina aan te passen om zoveel mogelijk up to date te blijven ( ik zei proberen he)


Omkleden, hoe gaat dat dan in zijn werk...

Meestal op een gewone shoot kiezen we toch een outfit of 3... Omkleden gaat meestal altijd in de wagen door,  ook omdat ik een grote wagen heb met donkere ramen achteraan waar je nie kan doorzien, dit geeft toch een beetje meer privecy.

Voor aan zee bv heb ik een SPOOK. Dit is zo een grote handoekachtig ding waar je helemaal inzit en zo je ongestoort kan verkleden...


Belangrijke info Strand en Watershoots:

Bikini's en badpakken die je graag zou aandoen voor een shoot moet je op voorhand passen, daarvoor kom ik dan eens langs bij u thuis.  Zo verliest je geen tijd met passen aan zee en kunnen we doen waar we voor gegaan zijn, foto's maken dus :-) Voor ik het vergeet de kledij is altijd netjes en gewassen als je iets wil aandoen. Na de shoot gaat alles direct de wasmachine binnen en ligt dan klaar voor de volgende mensen die willen shoten!


Bekijk onder de groep "KLEDIJ" de verschillende submenu's (BIKINIS al deels online! Ook Diverse SPORTSETJES, TURN en BALLET outfits Online... ) Check dus zeker wat ik voor mijn shoots ter beschikking heb van kledij verder op deze site!